Aanpassing prijzen :
Wegens COVID-19 zijn wij helaas genoodzaakt om onze prijzen aan te passen! Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Nieuw bij Le Brasil : NAGELRECONSTRUCTIE

Gelacy is een nieuw en uniek product bij Le Brasil. Het is geen gel en geen acryl maar het bezit alle positieve eigenschappen van harde gel en acryl. Gelacy kan toegepast worden bij reconstructies van bijvoorbeeld (schimmel) nagels.
 
Waarom Gelacy?
 
– Ziet er heel natuurlijk uit, dus ook zeer geschikt voor mannennagels!
– Is licht van gewicht
– Het hardt onder een led-lamp in 30 seconden uit
– Kan in iedere gewenste kleur gelakt worden
 
Nieuwsgierig? Zie de foto’s van voor en na de behandeling 
Wilt u ook een nagelreconstructie? Maak een afspraak en we bespreken samen de mogelijkheden en uw wensen.

NIEUWS!!!!  Even voorstellen…
Le Brasil heeft een leuk nieuwtje! Vanaf 16 september 2020 komt Jansje van Dijk onze salon versterken. Jansje is een klant van Le Brasil en woont in Genemuiden. Zij heeft haar pedicure opleiding afgerond en is nu bezig om zich te specialiseren in medisch pedicure. Jansje wil graag mensen helpen om van vervelende klachten (o.a. een ingegroeide teennagel) af te komen.

Heeft u last van een ingegroeide teennagel(s) neem dan contact met mij op. We plannen een afspraak in met Jansje en kijken samen welke behandeling het beste bij u past.

Corona update :
Vanaf 11 mei is de salon gelukkig weer geopend. Ik wil u graag deskundig en veilig behandelen daarom moeten we samen de richtlijnen van het RIVM goed opvolgen. In de salon is het verplicht om een mondkapje te dragen. U hoeft zelf géén mondkapje mee te nemen, deze heeft Le Brasil voor u.

Heeft u een afspraak en 1 of meerdere symptomen die horen bij het Corona Virus dan verzoek ik u om de afspraak zo snel mogelijk af te zeggen. We maken dan, zodra het weer kan, een nieuwe afspraak. Door de richtlijnen van het RIVM ben ik (helaas) genoodzaakt om bij elke behandeling € 2,00 extra kosten in rekening te brengen.

Nieuw; een heerlijke Welness behandeling met Magnesium Kristallen! 
Voor meer informatie zie; Behandelingen

Ook leuk om te doen :
Vier de verjaardag van je kind bij Le Brasil. Tijdens een kinderfeestje of verjaardags party worden de kinderen heerlijk in de watten gelegd en gaan ze naar huis als mooie prinsesjes.
Het haar wordt mooi gestyled en de nagels kunnen in iedere gewenste kleur worden gelakt.
Nieuwsgierig geworden? Informeer naar de mogelijkheden.